tag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post1013890220339933158..comments2023-10-15T13:08:47.724+03:00Comments on errata culinaria: κουφάλες, δεν ξοφλήσαμεErrata Culinariahttp://www.blogger.com/profile/11328488133598981781noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post-51915967396895340662022-04-09T06:50:46.054+03:002022-04-09T06:50:46.054+03:00Great reading yyour postGreat reading yyour postTessahttps://www.tessadudley.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post-28162806648669534872007-04-03T18:32:00.000+03:002007-04-03T18:32:00.000+03:00Ανώνυμε μπλογκομάγειρα:Τώρα για τις ηλικίες, δεν ξ...Ανώνυμε μπλογκομάγειρα:<BR/><BR/>Τώρα για τις ηλικίες, δεν ξέρω…<BR/><BR/>Για όλους τους –άρηδες, συμφωνώ απόλυτα.<BR/><BR/>Καμία παρατήρηση – ο καθένας έχει το καθ’ όλα σεβαστό ύφος του. Εγώ, απλά, δεν θέλω να κατονομάζω πρόσωπα. Και βάρδα από μένα να πω στους άλλους τι θα γράφουν και πως θα το γράφουν. Αν υπάρξει κάποιο επιμέρους σχόλιο, θα το δεις σε comment στο blog σου.<BR/><BR/>Δεν υπάρχει καμία ενόχληση προς εμένα, και αν αυτό άφηνε το σχόλιό μου να εννοηθεί, τότε λάθος μου. <BR/><BR/>Το ξανατονίζω: όλοι οι καλοί χωράνε.Errata Culinariahttps://www.blogger.com/profile/11328488133598981781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post-52448291138252848042007-04-03T17:31:00.000+03:002007-04-03T17:31:00.000+03:00Σόρυ εράτα μου,αλλά είμαι μεγαλύτερός σου και έχω ...Σόρυ εράτα μου,<BR/>αλλά είμαι μεγαλύτερός σου και έχω πήξει τόσα χρόνια με τους δήθεν συγγραφείς, μαγείρους,γουρμεδιάρηδες και αρκουδιάρηδες. <BR/>Μου αρέσει η δουλειά σου, είσαι και έξυπνος και πολυδιαβασμένος. Ξέρεις ότι απόταν άρχισες το μπλογκ σου βγήκα και γω στο κουρμπέτι του ίντερνετ, μου έφυγε η ντροπή, λύθηκα...<BR/>Γιατί πληρώνονται αδρά τόσοι άσχετοι και μεις που ξέρουμε και δυό πράγματα δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα, (δεν ξέρω για σένα..).<BR/>Επίσης σόρυ αν ρίχνω το επίπεδο, ξέρεις είμαι και α(ν)θυρόστομος που λένε και στο χωριό μου, αν μου πεις να μην σε ξαναενοχλήσω θα το κάνω...(άσχετα αν στεναχωρηθώ)<BR/>Αν επίσης θέλεις να μου κάνεις κάποια παρατήρηση ή διόρθωση με χαρά θα την δεχθώ, εννοώ σχετικά με ό,τι γράφω κ.λ.π., κ.λ.π.<BR/>Με ειλικρινείς εγκάρδιους χαιρετισμούς,<BR/>Ο μπλογκομάγειρος....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post-536482618765368882007-04-02T22:45:00.000+03:002007-04-02T22:45:00.000+03:00Βλέπω λίγο εμπάθεια εδώ, καθώς και μία πρεμούρα γι...Βλέπω λίγο εμπάθεια εδώ, καθώς και μία πρεμούρα για γιουρούσι.<BR/><BR/>Βιβλία υπάρχουν κάμποσα ήδη. Θα υπάρξουν κι άλλα.<BR/><BR/>Στα ζαρζαβατικά, ο μπαξές και ο μπαξεβάνης (κηπουρός) είναι μόνο ο πρώτος κύκλος.<BR/><BR/>Μετά, έρχεται και η φροντίδα του μανάβη (οπωροπώλη).<BR/><BR/>Τελευταίο, και καθοριστικό, είναι και το μάτι του μουστερή (πελάτη και δυνάμει μάγειρου). Αυτό πρέπει να κόβει.Errata Culinariahttps://www.blogger.com/profile/11328488133598981781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3961740822595026470.post-33044210168426891012007-04-02T22:09:00.000+03:002007-04-02T22:09:00.000+03:00Πέστα μεγάλε!!! Χτύπα τις κουφάλες στο δόξα πατρί....Πέστα μεγάλε!!! Χτύπα τις κουφάλες στο δόξα πατρί. Γιαυτό σε αγαπάμε...<BR/>Ρε συ, βγάλε και κανά βιβλίο στα ποστ σου, να σαν να λέμε το βιβλίο αυτής της φιλολογίνας, της συμμαθήτριας και φίλης του Μικρούτσικου, που πήρε 50.000 ευρώ και έβγαλε της Πάτρας τα φαγητά, και είναι όλες οι συνταγές από τα Ιόνια νησιά, και πήρε και βραβείο,η κουφάλα επειδή το διαφήμισε ο Μαμαλάκης.<BR/>Άντε μη χέ..<BR/>Επίσης,<BR/>Ευχαριστώ, και από κοντά, που διάβασες τα δικά μου και τον τρόπο που με αντιμετώπησες. Μπράβο σου. Και να φανταστείς ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι αυτά που γράφω είναι ήδη δημοσιευμένα και νόμιζαν ότι εγώ είμαι ο μαλάκας ο συντάκτης...<BR/>Καλό μήνα!!<BR/>Ο μπλογκομάγειρος που σε διαβάζει ανελλιπώς....και σε "λατρεύει".Anonymousnoreply@blogger.com